Projekti

Projekt "Zimska bajka u Županji"

„Zimska bajka u Županji“ projekt je čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Županja, a provodi se u partnerstvu s Društvom za pomoć osoba s invaliditetom „Golubovi“ Županja. Vrijednost projekta iznosi 1.462,50 eura, a financiran je od strane Grada Županje. Projekt traje od 27. studenog 2023. godine do 27. prosinca 2023. godine.

U okviru FEAD projekta održana edukacija za edukatore o zdravom načinu života i pravilnoj prehrani

U okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 3“ i elementa MD1 (materijalna deprivacija tipa 1 – hrana), provedena je popratna mjera edukacije za edukatore na temu „Zdrav način života i pravilna prehrana“. Edukacija je održana 15. ožujka 2023. godine u restoranu Sava u Županji za 20 djelatnika i volontera nositelja projekta i projektnih partnera iz Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Sisačko-moslavačke županije. 

GDCK Županja sklopilo ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Infrastrukturno opremanje posrednika u lancu doniranja hrane“

Gradskom društvu Crvenog križa Županja su Odlukom o financiranju projekta “Infrastrukturno opremanje posrednika u lancu doniranja hrane – GDCK Županja“ dana 14. prosinca 2022. godine odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 39.815,09 EUR,  a 22. prosinca 2022. godine potpisan je i Ugovor.

Stranice