Dani otvorenih vrata projekta „10 nijansi zelene“

Nakon uspješno provedenih projektnih aktivnosti, u listopadu su održani Dani otvorenih vrata projekta razmjene mladih „10 nijansi zelene“ u sve tri partnerske zemlje; Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji. Dani otvorenih vrata projekta organizirani su u svrhu prikazivanja rezultata provedbe projektnih aktivnosti.

Prvi Dan otvorenih vrata projekta održan je u Somboru (Srbija) 11. listopada 2019. godine u prostoru Dnevnog boravka Škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“.

Nositelj projekta razmjene mladih „10 nijansi zelene“, Gradsko društvo Crvenog križa Županja je 23. listopada 2019. godine ugostilo partnerske zemlje Srbiju i Bosnu i Hercegovinu te je prezentacijom predstavilo rezultate projekta, a gledanjem zajedničkog video zapisa prisjetili smo se lijepih trenutaka tijekom provedbe projekta.

Posljednji Dan otvorenih vrata održan je u 24. listopada 2019. godine u Orašju (Bosna i Hercegovina) u prostoru Udruge za osobe s posebnim potrebama „Put u život“ gdje smo nakon prezentacije i druženja dijela sudionika i voditelja zaključili još jednu uspješno realiziranu suradnju u okviru projekta razmjene mladih „10 nijansi zelene“.


Projekt "10 nijansi zelene" financiran je od strane Europske komisije unutar programa Erasmus+.