FEAD paketi hrane

Završena treća i četvrta podjela paketa hrane

Gradsko društvo Crvenog križa Županja (u daljnjem tekstu: GDCK Županja), zajedno s partnerskim društvima Crvenog križa izvršilo je treću i dodatnu četvrtu podjelu paketa hrane za krajnje korisnike. Podjele paketa hrane izvršena je tijekom mjeseca svibnja i lipnja 2019. godine, a podijeljeno je ukupno 10.830 paketa krajnjim korisnicima.

Paketi hrane i osnovne materijalne pomoći kupljeni su temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije 2014.- 2020. „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osoba podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći faza II“, za projekt pod nazivom „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“, sklopljenog između GDCK Županja i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Završena druga podjela paketa hrane u sklopu FEAD projekta

Nakon uspješno završene prve podjele paketa hrane koja je izvršena tijekom mjeseca studenog i prosinca 2018. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Županja (u daljnjem tekstu: GDCK Županja), zajedno s partnerskim društvima Crvenog križa izvršilo je i drugu podjelu paketa hrane za krajnje korisnike. Druga podjela paketa hrane izvršena je tijekom mjeseca ožujka i travnja 2019. godine, a podijeljeno je ukupno 10.830 paketa krajnjim korisnicima.

Stranice