Agencija za mobilnost i programe EU

Pripremni posjet u okviru projekta razmjene mladih „Today4Tomorrow“

U razdoblju od 02. do 03. srpnja 2024. godine u Županji i Babinoj Gredi je provedena aktivnost pripremnog posjeta partnerskih organizacija u okviru projekta razmjene mladih „Today4Tomorrow“. Pripremni posjet aktivnost je kojom se želi doprinijeti boljoj pripremi i provedbi projektnih aktivnosti, ali i dodatno pripremiti mlade s manje mogućnosti za sudjelovanje u projektu. On se organizira kako bi se provela procesna evaluacija učinjenoga i plan za naredno razdoblje.

„Today4Tomorrow“ – projekt razmjene mladih sa susjednim partnerskim zemljama

Gradskom društvu Crvenog križa Županja je odobren projekt „Today4Tomorrow“ koji će biti financiran od strane Europske komisije unutar programa Erasmus+. Projekt „Today4Tomorrow“ projekt je razmjene mladih sa susjednim partnerskim zemljama Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom te Srbijom, a koji je namijenjen mladima s manje mogućnosti u dobi od 18 do 30 godina. Projekt je s provedbom započeo 01.06.2024., a završava 31.10.2024. godine.

Dani Erasmusa 2022.

Ovogodišnje 6. izdanje #ErasmusDays održava se u godini u kojoj se obilježava 35. obljetnica Erasmusa i Europska godina mladih te je odlična prilika za predstavljanje naših projekata i njihovih rezultata, naših iskustava i doživljaja s Erasmusa. GDCK Županja je tom prilikom 13. listopada 2022. godine predstavilo projekt razmjene mladih "Be great - create"

Stranice