Projekt "Zimska bajka u Županji"

„Zimska bajka u Županji“ projekt je čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Županja, a provodi se u partnerstvu s Društvom za pomoć osoba s invaliditetom „Golubovi“ Županja. Vrijednost projekta iznosi 1.462,50 eura, a financiran je od strane Grada Županje. Projekt traje od 27. studenog 2023. godine do 27. prosinca 2023. godine.

U okviru projekta 13. prosinca 2023. godine provedena je tematska radionica pod nazivom „Zimske dekoracije“ u okviru koje je svaki polaznik samostalno izrađivao dekoraciju prema vlastitoj ideji poput pahuljica, kuglica, bora i slično. Na radionici je sudjelovalo minimalno 15 sudionika – članovi, zaposlenici i volonteri ispred udruga Gradskog društva Crvenog križa Županja i Društva za pomoć osobama s invaliditetom "Golubovi" Županja. Zaposlenici i volonteri ispred navedenih udruga će usvojena znanja i dalje primjenjivati u radu s članovima udruga.

Radionica “Zimske dekoracije” provedna je u suradnji s Hrvatskim hrastom drvnim klasterom te Drvodjelskom tehničkom školom Vinkovci.

Ovim putem zahvaljujemo navedenim organizacijama na provedbi radionice.  

Fotografije s radionice i gotovih radova možete pogledati ovdje.