Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na stranice Crveni Križ Županja.hr. Crveni Križ Županja.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Crveni Križ Županja.hr stranica.
Korištenjem bilo kojeg dijela Crveni Križ Županja.hr stranica te svih njegovih dijelova i podsiteova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Crveni Križ Županja.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Crveni Križ Županja.hr stranica i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Crveni Križ Županja.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranicama bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Crveni Križ Županja.hr stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje Crveni Križ Županja.hr stranica koristite na vlastitu odgovornost i Crveni Križ Županja.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Crveni Križ Županja.hr stranica isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Crveni Križ Županja.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svojim stranicama.

Zaštita privatnosti

Crveni Križ Županja.hr stranica poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Crveni Križ Županja.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Crveni Križ Županja.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranica (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Crveni Križ Županja.hr koristi kako bi imala informacije kojima bi poboljšala stranice i sadržaje dodatno usmjerila i prilagodila publici koja ju posjećuje.
Crveni Križ Županja.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika stranica, osim u slučaju teškog kršenja pravila Crveni Križ Županja.hr stranica ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima Crveni Križ Županja.hr stranica strogo je zabranjeno:
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
- manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Crveni Križ Županja.hr stranica
- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja stranica i korisnika

Registrirani korisnici

Registriranjem na Crveni Križ Županja.hr stranicama korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Crveni Križ Županja.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
Crveni Križ Županja.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
Crveni Križ Županja.hr ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na stranicama Crveni Križ Županja.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Izmjene uvjeta korištenja

Crveni Križ Županja.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.